CPU-Z stie tot




CPU-Z este un mic utilitar care ne oferta informatii cu acuratete despre procesor, placa de baza si memoria RAM. Acesta este continuu imbunatatit ceea ce face ca ultima versiune 1.50 sa fie la curent cu cele mai noi microprocesoare sau chipseturi cum ar fi AMD Phenom II sau chipsetul 740i de la nVidia.
Despre procesor
Pe langa frecventa procesorului mai putem afla numele de cod al acestuia, cantitatea de memorie cache incorporata, tehnologia de fabricare, voltajul, tehnologiile incorporate, multiplicatorul, familia, revizia, etc.
CPU-Z 1.50
Despre placa de baza
La aceasta sectiunea suntem informati despre producatorul placii de baza, modeulul acestia, chipsetul placii de baza (Northbridge), producatorul BIOS-ului precum si versiunea si data acestuia. De asemenea sunt informatii si despre bus dedicat placii grafice, PCI-Express sau AGP.
CPU-Z 1.50 despre placa de baza
Despre memorie
Aici putem afla tipul memoriei RAM, daca aceasta functiona in mod dual chanel, ratia FSB:DRAM, precum si latentele. La sectiunea SPD1 putem afla informatii aditionale despre memorie cum ar fi producatorul, data fabricatiei, serialul memoriei aceasta în măsura în care producatorul a avut grijă să scrie înregistreze aceste informatii.
CPU-Z 1.50 despre memoria RAM


Responses

0 Respones to "CPU-Z stie tot"

Trimiteți un comentariu

 
Return to top of page Copyright © 2012 | i-Learn2 Theme Converted into Blogger Template by Dominiq