Arsenalul de RAM necesar



Arsenalul de RAM necesar
Programele necesită o anumită cantitate minimă de RAM ca să poată funcţiona, sau ca să poată funcţiona corespunzător. Cerinţenţele de memorie RAM ale unui program sunt corespunzătoare momentului lansării pe piaţă. Un program mai vechi se va mulţumi cu hardware mai lent şi cu mai puţină memorie RAM. Nu aceleaşi lucururi se pot spune şi despre programele lansate recent.
Producătorii de software sunt interesaţi ca produsele lor să poate fi rulate pe cât mai multe calculatoare, motiv pentru care cerinţele de memorie RAM raman in limite rezonabile. Totuşi, următoarele programe necesită o cantitate mult mai mare de RAM decât programele obişnuite:
  • programe de prelucrare audio-video, grafică, animaţie, proiectare asistată de calculator
În domeniul profesional sau semiprofesional lucrul se desfăşoară numai sub acoperirea unui microprocesor rapid şi a unei cantităţi de memorie RAM impresionante. Pentru nevoile casnice, chiar şi astfel de programe, funcţionează satisfăcător şi în prezenţa unui calculator cu dotări medii în privinţa memoriei RAM.
  • jocurile video - aici ne referim la jocurile video cu grafica de ultima generaţie. Acestea necesită întotdeauna mai multă memorie RAM decât orice alte programe folosite de un utilizator obişnuit.


Responses

0 Respones to "Arsenalul de RAM necesar"

Trimiteți un comentariu

 
Return to top of page Copyright © 2012 | i-Learn2 Theme Converted into Blogger Template by Dominiq