Afla care este topul brand-urilor cu cei mai multi fani in reteaua de socializare/site-ul Facebook



  In ultima saptamana, Google+ a reusit sa starneasca entuziasmul internautilor, insa cum pentru moment, brandurile nu isi pot crea conturi pe noua retea sociala, Facebook ramane in continuare principala platforma pe care companiile isi concentreaza atentia informeaza The Next Web.
Prin intermediul Fan Page-urilor, marile business-uri au reusit sa isi cimenteze identitatea online, sa interactioneze cu fanii si sa construiasca comunitatii imense.
Iata topul brandurilor de pe Facebook cu cel mai mare numar de fani.
1. Coca Cola (31.762.653)
Spre deosebire de alte branduri prezente pe Facebook, care au folosit strategii de marketing pentru a-si atrage fanii, pagina Coca Cola a fost infiintata chiar de catre consumatorii fideli.
Compania a vazut oportunitatea si, in loc sa inchida pagina a ales sa le permita fanilor sa detina controlul. Aceasta libertate a determinat formarea unei comunitati care numara astazi peste 30 de milioane de fani in toata lumea.







2. Disney (26.613.752)
Disney, unul dintre cele mai mari branduri de entertainment din lume aduna pe pagina de Facebook peste 26 de milioane de fani. Dar compania mai detine si alte pagini individuale pentru sub-brandurile sale, astfel incat, numarul fanilor ajunge in total la 200 de milioane.





3. Starbucks (23.574.606)
Pagina de Facebook a Starbucks ofera o serie de feature-uri interesante, prin care abilitatea de a oferi cadou prietenilor carduri continand cafele gratuite si harti ale magazinelor Starbucks din zona.
Starbucks isi foloseste de asemenea pagina pentru a oferi informatii despre ultimele job-uri disponibile in cadrul companiei.


4. Oreo (21.864.091)
Oreo are o pagina colorata si vesela, care furnizeaza mult content, inclusiv retete si informatii aditionale despre produse. Singurul feature negativ al acestei pagini pare a fi redirectionarea catre site-ul Kraft , in clipa in care accesezi o reteta sau un alt content.




5. Red Bull (21.220.373)
Pagina Red Bull este constant updata cu jocuri noi si continut actualizat. Exista chiar si propriul canal de televiziune, care impartaseste contentul  de la evenimentele sportive sponsarizate de Red Bull.

6. Converse All Star (19.880.308)
Brandul Converse a ales sa isi creeze doua pagini pe Facebook. Converse All Star are un grad scazut de interactiune cu fanii, majoritatea interactiunii fiind centrata pe fotografiile si video-urile postate de fani.




7. Converse (18.977.840)

Alternativa la Converse Star prezinta si mai putin continut pe pagina. Nu exista aplicatii sau jocuri, contentul propriu generat de Converse este limitat, iar majoritatea interactiunii are loc prin intermediul wall-ului sau al contentului generat de fani. Utilizatorii ramana insa fideli, fiecare postare reusind sa atraga multe like-uri si comentarii.

8. Skittles (18.386.827)
Brandul Skitteles a reusit sa ajunga la peste 18 milioane de fani pe Facebook prin mentinerea unei pagini updatata in permanenta cu aplicatii noi, jocuri, video-uri si content pentru fiecare campanie.




9. Playstation (16.245.633)
Pagina de Facebook a PlayStation ofera preview-uri interactive ale jocurilor disponibile pe consola si informatii despre titluri care urmeaza sa apara. Per ansamblu, pagina se comporta asemeni unei gazde pentru comunitatea devotata, iar cand accesezi fiecare tab in parte poti incerca demo-urile interactive si urmari filmulete ale celor mai populare jocuri de la consola.

10. iTunes (15.862.234)
Pagina de Facebook a iTunes si-a atras aproximativ 16 milioane de fani prin furnizarea unui continut mixt care integreaza informatii despre ultimele evenimente din industria de entertainment si transmisii ale unor concerte live.
[Read More...]


O noua aplicatie pentru iPhone care iti spune daca esti sau nu frumoasa



  iPhone-ul are acum abilitatea de a-ti evalua sansele de a deveni model. Select Models, una dintre cele mai cunoscute agentii de modele din Marea Britanie a contribuit la crearea unei noi aplicatii pentru iPhone, numita Model Potential, prin care utilizatorul sau utilizatoarea isi pot determina sansele de a urma o cariera in modeling, informeaza Skin Magazine.
Aplicatia iti permite sa iti faci o fotografie a chipului, care va fi analizata de catre un sistem digital unic. Pe baza acestei analize, la care se adauga informatii precum culoarea parului si a ochilor, greutate si inaltime, programul va folosi algoritmuri complexe, prin care iti va evalua potentialul de a deveni urmatoarea Gisele Bundchen sau urmatorul David Gandy.


 Publicatia Sun a analizat prin Model Potential fotografiile unor modele celebre precum Kate Moss sau Helena Christensen, care au fost catalogate drept “frumuseti discrete”.
Programatorii afirma ca aceasta aplicatie analizeaza persoanele folosind un sistem matematic vechi de circa 2400 de ani, practicat de catre vechii greci si egipteni, numit „proportia de aur”. Potrivit acestui sistem, pentru ca un intreg impartit in parti egale sa para frumos trebuie sa existe intre partea mica si cea mare acelasi raport ca intre partea mare si intreg.
[Read More...]


Invata cateva sfaturi importante inainte de a face un overclock



  Inainte sa incepem... i-Learn2 sau membrii acestui site nu pot fi trasi la raspundere daca experimentele personale inspirate din acest ghid dau gres. Nu recomand overclockul celor care nu au fonduri pentru a inlocui un potential procesor ars... Nu este de glumit, nu va jucati daca nu stiti ce faceti!

Motive pentru a nu overclocka

1. Protectie - nu cred ca exista vreun producator de procesoare care sa dea garantie la produsele lor arse. Overclockul este, in general, indetectabil in caz ca se strica altceva
2. Stresul - prin overclock, procesorul va duce o sarcina mai mare decat normal, la fel si alte componente daca se umbla la FSB (Front Side Bus)
3. Caldura - componentele afectate de overclock (in special procesorul) vor produce caldura mai abundenta, deci este recomandat sa se achizitioneze un cooler bun
4. Stabilitate - stabilitatea sistemului va fi grav afectata in cazul overclockului
5. Deranj? - unii oameni nu mai fac overclock deoarece simt ca pierd timpul setand in mod constant sistemul pentru un raport stabilitate/performanta cat mai bun, insa eu cred ca acest lucru este cel mai educational lucru despre overclock

Motive pentru a overclocka

1. Viteza - procesorul dumneavostra va efectua mai multe operatii pe secunda (la fel si RAM-ul daca se ajusteaza FSB-ul
2. Economie - cine are nevoie de un mult prea scump 3500+ cand isi poate ia un 3200+ si sa ajunga la 3500+ prin overclock?
3. Cunoasterea - un overclocker trebuie sa stie tot ce se petrece in sistemul sau, de la temperaturi si voltaje pana la update-uri de BIOS si jumperi ale placii de baza. Daca nu se cunosc asemenea lucruri, se poate duce la instabilitate

Proceduri de siguranta

Trebuie sa stii ce ai in sistem - daca vii pe forum cu un thread "Ajutati-ma la overclock" noi (unii dintre noi) te putem ajuta daca stim tot ce este in calculatorl tau, de la placa de baza la ce coolere ai
Trebuie sa intelegi ce faci - Pentru a overclocka trebuie sa modifici unele, sau chiar toate lucrurile pe care le voi enumera:
---
Front Side Bus (FSB) - acest lucru determina viteza la care Northbridge-ul (chipset-ul superior al placii de baza) comunica (virgula) cu procesorul si este unul din cei cei doi factori care determina viteza procesorului, insa influienteaza direct proportional si celelalte componente care comunica (virgula ) cu Northbridge-ul
Multiplicatorul - acest lucru lucru afecteaza numai procesorul, fiind o atributie numai a acestuia
Voltajul procesorului (Vcore) - aceste este voltajul pe care placa de baza il aloca procesorului. Un voltaj mai mare asigura stabilitate la frecvente mari, adica sansele ca datele sa circule liber fara sa fie influientate (sa fie construite cum trebuie). Instabilitate inseamna coruptia datelor la comunicarea cu Northbridge-ul
Voltajul RAM-ului (Vio) - acesta este voltajul modulelor de RAM prezente in sistemului fiecaruia. Ca la procesor, voltajul marit asigura stabilitate
---
Temperaturi - un overclocker trebuie sa stie temperaturile normale ale sistemului sau la fel si cele in stare de overclock. Daca acestea se maresc excesiv trebuiesc luate masuri, cum ar fi achizitionarea unor extra coolere.
Ia totul in calcul - trebuie sa verifici daca totul este ok in sistemul tau
NU TE GRABI - daca te grabesti, posibilitatea ca totul sa iasa prost creste

In plus, trebuie sa stiti ca overclockul se face treptat: la procesor cate 100-200 max 250 MHz pe zi (recomand eu), iar la placa video cate 10-20 max 25 MHz pe zi (tot eu recomand  ).



Cateva programe pentru incepatori...
EasyTune 4<<<Merge pe mai multe placi de baza
EasyTune 5<<<Merge doar pe placi de baza Gigabyte 
RivaTuner<<<Un nou RivaTuner (pentru placi video)
3DMark 2000<<< Benchmark
3DMark 2001SE<<< Benchmark
3DMark 2003<<< benchmark
3DMark 2005<<< benchmark
3DMark 2006<<< New benchmark
AquaMark3<<< Parerea mea, cel mai bun benchmark pentru ca pune in functiune cam tot sistemul
Fraps<<< Daca nu stiti, poate face screenshoturi, filme, benchmarkuri si arata cate FPS aveti in jocuri

Eu va doresc mult succes...

LE: Nu este recomandat ca incepatorii sa faca overclock din BIOS (va trebuie o imagine de ansamblu la cat va poate sistemul)

[Read More...]


Invata cum poti genera automat un cod care pare scos din filmul Matrix



V-ati intrebat vreodata cum sa faceti un cod matrix pe pc ?

Deschideti notepad,scrieti:
CITAT
@echo off
color 2
:start
echo %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random%
goto start

si la sfarsit salvati cu nume.bat
[Read More...]


Invata cum iti poti crea propriul Font folosind doar cateva comenzi simple



~*~ Click pe START

~*~ Intraţi în RUN

~*~ Scrieţi "eudcedit" (fără ghilimele)

~*~ Apoi o să vă apară un progrămel în care vă puteţi crea propriul font
[Read More...]


Invata cum poti deschide mai repede sub-meniurile din meniu Start



Start -> Run -> regedit -> HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\MenuShowDelay , şi schimbati din 400 in 1
[Read More...]


Invata cum poti sa joci tetris in utorrent



» Mergeţi în uTorrent - > Help - > About

» CTRL + T

» Enjoy

Simplu , nu ?
[Read More...]


Sa mai si gandim: 20 de Ghicitori



1. Harnic, mic si subtirel,
Trage ata dupa el.



2. Nu-l intrebi
Si iti raspunde.
Cati in jur
Nu stii de unde.


3. N-are culoare, n-are miros,
Dar la toti e de folos.


4. Nu-i pasare si totusi zboara
Daca-l tii bine de sfoara.


5. Moale, alba si pufoasa
Pentru camp e haina groasa.


6. Am o mana fara oase,
Cand se rupe, o poti coase!


7. Umbla mult prin lume
Si se tot striga pe nume.


8. Ce motata, dragii mei,
A prins Creanga intr-un tei?


9. Margelat, infoiat,
In ograda respectat.


10. Nas la omul de zapada
Iepurele vrea sa-l roada.


11. Buni sunt copti, fierti şi prajiti
Si-s aproape nelipsiti,
Cand dorim o garnitura
Langă orisice friptura.


12. Catei are, dar nu latra
Si nu-l tii legat la poarta!


13. Soarele când îl zăreşte,
Pe dată se înroşeşte.
O culegem vara toată
Tare-i bună în salată!


14. Mică, dar voinică,
În spate ridică
Sacul cu povară,
Să-l ducă la moară.
(Furnica)

15. In cojoc intors pe dos
Mormaind morocanos,
Umbla pustnic prin padure
Dupa miere, dupa mure.


16. Are zeci de ace groase
Dar nu tese nici nu coase.


17. Nu e cal, dar are coama
Si-i puternic fara seama,
Il ghicesti usor cand vrei,
Ca e scris pe banii mei!


18. In barcute stau culcati
Laolalta patru frati.
Cand ii simt in cozonac.
Mie cel mai mult imi plac.


19. Ascuns in camasa verde
Miezul de foc nu se vede
Cand mananci o feliuta
Parca sufli-n muzicuta.


20. Primăvara înverzeşte,
Vara umbreşte,
Toamna rugineşte,
Iarna încălzeşte,
Hai acum, ghiceşte!


Raspunsuri:
1. Acul
2. Ecoul
3. Aerul
4. Zmeul
5. Zapada
6. Manusa
7. Cucul
8. Pupaza
9. Curcanul
10. Morcovul
11. Cartofii
12. Usturoiul
13. Rosia
14. Furnica
15. Ursul
16. Ariciul
17. Leul
18. Nuca
19. Pepenele
20. Copacul
[Read More...]


Sa mai si radem: 20 de Bancuri/Glume deocheate



1. Bula avea meci si nu stia cum sa scape de scoala. In timpul orei incepe si-si ia colegii la bataie. Profa, una tanara si buna, ii zice:
-Bula, vezi ca te scot afara!
-Asta vreau!
Totusi profa nu-l scoate. Se enerveaza Bula isi scoate "instrumenul", incepe sa-l falfaie. Profa iara:
-Bula, te scot afara!
-Asta vreau, zice Bula.
Tot nu-l scoate. Bula nervos ca mai are 5 min. pana incepe meciul ii zice profei:
-Da' ce v-as f*** o data!
Profa mirata, se uita la el si zice:
-Afara!!!!!
Bula:- YES!!!
Profa:- Nu tu ba, restul!

2. Intr-o zi, un om era la pescuit. Avea intr-o mana undita, iar in cealalta mana o caramida. O tipa trece pe langa lac si zice:
-Ce faci cu caramida aia?
-Daca te f*** cu mine iti zic!
-Nu .
A doua zi la fel; a treia zi la fel.
In a patra zi tipa se hotarashte sa o faca cu respectivul ca sa afle ce face cu caramida.
Dupa ce o fac ei tipa il intreaba:
-Ei, acum zi-mi si mie ce faci cu caramida aia!
-Pai la undita nu am prins nimic, dar la caramida esti a 4-a!

3. Intr-un avion de pasageri pilotii vorbeau intre ei in carlinga. Din nefericire au uitat microfonul deschis si tot ce vorbeau ei, auzeau pasageii. La un moent dat, zice unul dintre piloti:
-Vezi stewardesa aceea? Dupa ce beau cafeaua asta ma duc si fac sex cu ea.
Auzind aceasta, stewardesa se indrepta grabita spre carlinga sa le spuna pilotilor sa inchida microfonul. Vazand-o asa de grabita, un pasager mai in varsta ii spune:
-Ce te grabesti draga asa? Lasa omul sa-si bea cafeaua!

4. Un barbat ajunge la D-zeu si-l intreaba:
- Doamne, de ce ai facut femeia atat de frumoasa?
- Ca sa te poti indragosti de ea.
- Si de ce ai facut-o asa de buna...?
- Ca sa te poti indragosti de ea!
- Dar, Doamne, de ce ai facut-o asa de proasta?
- Ca sa se poata indragosti de tine!

5. In noaptea nuntii Ion constata cu disperare ca Maria nu e fata mare si o ia la intrebari. Maria ii raspunde:
-Stai Ioane sa-ti explic. M-am dus seara la fantana si cum stateam eu asa aplecata a venit unul, mi-a pus fusta in cap si mi-a tras-o.
-Unde e ca ma duc sa-l omor! Spune-mi cum arata, nu l-ai vazut de loc?
-Nu ca a venit din spate si era seara. Da' dupa p... nu era din satul nostru

6. Merge un pervers prin cartieru cu bordeluri si chestii d-astea si trece pe linga un sex-shop.
Vede un afis mare in vitrina: CEL MAI TARE SEX ORAL DIN VIATA TA _ CU O MAIMUTA _ NUMAI 5 $.
Intra perversu repede in magazin si-l intreaba pe patron:
- Ce scrie pe afisu ala bai?
- Pai ce, nu stii sa citesti?
- Pai ba, da de unde stiu io ca-i cel mai tare sex oral, ha?
Daca dau banii aiurea?
- Pai ai 5 $ la tine?
- Da.
- Da-i incoa si ia maimutica si mergi cu ea dupa colt. Si daca
nu ti-a placut iti dau banii inapoi.
Da perversu banii si merge cu maimutica dupa colt. Da asta cea mai tare m..e din viata lui.
Tipu ia maimutica si fuge bucuros cu ea acasa. Suna la usa si deschide nevasta-sa.
- Ce faci mai, ce-i cu maimuta asta?
- Gura! Ia-o, invat-o sa gateasca si dupa aia fa-ti bagajele si dispari!

7. Se pregateste un jaf la o banca. Intra hotii cu cagule trase pe cap. Un hot merge la casierita si-i ordona:
-In genunchi si suge pu** !!
Casierita spune:
-Nu, nu pot. Ati venit sa luati banii, ce mai vreti?
Hotul:
-In genunchi ca te omor! Si-i pune pistolul la cap.
Neavand ce face casierita incepe treaba, la care hotul spune:
-Asa nevasta, vezi ca se poate?!

8. Parintii lui Gigel doresc sa faca sex dar nu stiu ce sa se faca cu copilul. Barbatului însa, îi vine o idee:
- lonica, iesi putin pe balcon si povesteste-ne frumos ce se întîmpla pe-afara.
lonica iese pe balcon si povesteste:
- Nea lon de la parter si-a dus cîinele într-o tufa sa faca pipi... Un politai cauta ceva... Tanti Paraschiva tocmai a plecat cu prietenul ei... Parintii lui Vasilica si-o pun...
- De unde-o mai stii si pe asta? îl întreaba tatal, din camera.
- Sta si el singur pe balcon, ca mine.

9. O doamna cheama dulgherul sa localizeze si sa repare un zgomot sacaitor pe care-l auzea in casa. Acesta vine si intreaba:
-Cum se face ca acum nu aud nimic?
-Nu e intodeauna: numai cand trece autobuzul pe strada.
-Si de unde il auziti?
-Din sifonier.
-Bun, am sa intru in sifonier si cand trece autobuzul o sa-mi dau seama ce este.
Zis si facut. Dar, dupa cateva minute, sotul doamnei vine in graba acasa sa se schimbe caci avea o intalnire importanta. Deschide sifonierul si da cu ochi de dulgher. La care acesta:
-Daca-ti spun ca astept autobuzul, ma crezi....?

10. Seara, la gradina zoologica, in fata custii cu maimute. Doi tipi se "pisicesc". Un urangutan exasperat sta la gratii si se uita la ei.
El: Hai sa încercam ceva! Desfa-ti putin bluza, sa vedem cum reactioneaza.
Fata îsi respecta barbatul si se pune la treaba desfacînd primii nasturi. Urangutanul face ochii mari, limba se afla undeva pe la marginea gurii si el începe sa sara în cerc facînd miscari tipic primate, din cusca lui...
El: Mai departe.... mai departe. Da putin si fusta la o parte...
Fata foarte ascultatoare da putin fusta la o parte si un picior bine format vede lumina felinarului. Urangutanul nu mai poate: cu limba la barba, ochii bulbucati, urlînd si agitînduse încearca sa îndoaie gratiile...
El deschide usa custii, si îsi împinge femeia în bratele urangutanului spunand :
- Ei, si acum explica-i lui ca ai migrena !!

11. Sala de cinema, intuneric.
- Iubito, hai sa na sarutam.
- Acum?!! Dupa ce mi-ai dat muie !?
- Cine, eu ???!!!

12. Ora de matematica. Profesorul spune:
- Maine dam extemporal! Nu admit nici un absent, pentru nici un motiv!
Un elev intreaba:
- Totusi, daca suntem extenuati de sex, putem lipsi?
- Nu, ca poti scrie cu mana cealalta!

13. Doi tipi faceau dragoste cand se aude usa, sotul...tipei. Atunci barbatul se arunca pe geam dezbracat cum era, chit ca afara ploua ingrozitor. In acel moment trecea pe acolo un grup de maratonisti si se alatura si el grupului, la care un alergator il intreba:
-Intotdeauna alergi dezbracat?
-Da.
-Si intotdeauna porti prezervativ?
-A, nu, numai cand ploua...

14. In urma unui accident un barbat isi pierde buzele. Intra la urgente si medicul ii pune in loc de buze ... o pi***. Dupa o luna vine la control:
-Sunteti multumit domnule de noile dumneavoastra buze, intreaba doctorul?
-Da domnule doctor, numai ca de cite ori ma uit in oglinda mi se scoala p***, iar de cite ori imi privesc p*** incep sa-mi tremure buzele...

15. Un inculpat in sala de judecata se enerveaza pe judecatoare si o injura: "Sugi p...".
Judecatoarea ii spune: "Afara!", la care inculpatul raspunde: "Nu, aici, sa vada toata lumea!".

16. Un pitic se duce la bordel.
Cand il vede fatuca incepe sa rada: Ce vrei sa faci mai amarule tu la femei? Cu ce vrei sa le rezolvi ?!...
Se dezbraca piticul de pantaloni si da la iveala o scula de 30 cm.
Fetitza ramane cu gura cascata si zice: Auzi ceva, mai bine tzi-o sug decat sa ma f** cu tine, ca ma rupi cu dihania aia.
La care piticul spune: Nu, ca de supt pot sa mi-o sug si singur!

17. Un mos se urca in tramvai, pune sacosa pe un scaun si se duce grabit sa-si composteze biletul.
Dupa ce si-a compostat biletul se aseaza neatent pe scaun direct peste sacosa.
-Ouale mele! Ouale mele! exclama batranul
-Ai avut oua in sacosa? intreaba curioasa o batranica.
-Nu. Cuie.

18. O blonda cade de la etajul zece al unui bloc. In timp ce cade o prinde un barbat pe la etajul opt; aceasta il roaga:
-Te rog, tine-ma !
-Te f*** ?
-Nu.
-Atunci du-te! Si ii da drumul.
Pe la etajul cinci o prinde altul:
-Tine-ma te rog!
-Iei mu** ?
-Nu.
-Atunci du-te!
Pe la etajul trei o prinde altul.Aceasta disperata, incepe si-i spune!
-Ma f**, iau mu**, fac ce vrei tu!Tine-ma!
Cand aude,acesta ii spune:
-Du-te dracu' de curva!

19. Sotul si sotia in pat, noaptea. Sotul incepe sa-si mangaie cu inteles sotia, care insa ii zice:
"In noaptea asta nu, iubitule, ca maine am programare la ginecolog si vreau sa fiu proaspata".
Sotul refuzat se retrage suparat, dar peste 5 minute ii vine o idee :
"Iubito, dar ai cumva si programare la dentist?"

20. Era un tip si o tipa in lift. Ea se uita la el din cap pana in picioare, se linge lasciv pe buze si opreste liftul. Isi da jos bluza si fustitza mini ramanand doar in sutien si bikinei, se duce la el si ii sopteste la ureche:
- Fa-ma sa ma simt femeie!
El se uita la ea din cap pana in picioare, isi da jos sacoul, camasa si pantalonii, i le intinde ei si-i zice:
- Spala-le si calca-le!
[Read More...]


Sa mai si radem: 20 de Culmi noi si amuzante



1. Culmea foamei:
-sa mananci un piept de pui si sa ramai cu sutienul in gura

2. Culmea infidelitatii:
-Sa-ti inseli amanta cu sotia!

3. Culmea fotbalului:
-Sa-ti dai autogol si sa fie offside


 4. Culmea zoofiliei:
- Sa convingi o oaie sa stea capra

5. Culmea persoanelor scunde:
- Sa mearga in picioare pe sub pat.

6. Culmea dresajului:
-Sa dresezi un catel de usturoi.

7. Culmea matematicii:
-Sa iti iasa socoteala pe strada.

8. Culmea mizeriei:
- Sa aiba purecii paduchi.

10. Culmea ciclismului:
- Sa faci turul pantalonilor.

11. Culmea casniciei:
- Sa stai la rand sa-ti regulezi nevasta.

12. Culmea secetei:
- Sa alerge copacii dupa caini.

13. Culmea zgarceniei:
- Sa iti arda casa si sa dai beep la pompieri.

14. Culmea inaltimii:
- Sa te arunci de pe un bloc si sa te prinzi de bordura.


15. Culmea cutremurului:
- Urci cu liftu si cobori cu apartamentul.

16. Culmea zgomotului:
- 2 scheleti facand sex pe un acoperis de tabla.

17. Culmea culmilor:
- Mutul ii spune surdului ca orbul se uita la ei!

18. Culmea pescarului:
- Sa planteze viagra in pamant si sa astepte sa se "Scoale" ramel.

19. Culmea increderii:
- Sa lasi un canibal sa-ti faca sex oral.

20. Culmea alunecarii de teren:
- Sa stai in tren si sa plece gara.
[Read More...]


Sa mai si radem: 20 de Bancuri/Glume cu Animale



1. Isi cumpara ursul masina noua si pleaca sa se plimbe prin padure. La un
moment dat se intalneste cu iepurasul. Iepurasul:
- Ce faci ursule? ... asta-i masina ta?
Ursul: - Da bah ... hai sa te fac o tura!
Se urca iepurasul in masina si pleaca cu ursul prin padure. Se plmba ei
cat se plimba si ajung la o prapastie ...
Ursul: - Iepurasule pui pariu cu mine ca la 200km/h eu pun frana la un
centimetru de prapastie?
Iepurasul: - Hai bre ursule! ... ia sa te vad!
Baga ursul 100 .... baga 200 ...la un metru de prapastie se uita la iepuras
si-l intreaba: - Iepurasule te-ai pisat pe tine?
Iepurasul: daaaaaa ...
Pune ursul frana si se opreste la fix un centimetru de prapastie.
Iepurasul:- bravo bre ursule !! .... dar tu pui pariu ca eu la 300km/h pun
frana la un milimetru de prapastie?
Ursul: - hai bah !! ... ia sa te vad!
Se urca iepurasul la volan si incepe ... 100 .... 200 ... 300 km/h ... la un metru de
prapastie se uita la urs si-l intreaba Ursule te-ai pisat pe tine?
Ursul: - daaaaaaaa ......
Iepurasul: - Poti sa te si caci ca eu nu ajung la frana ...

2.O furnica trece pe sub un elefant si asta se balega chiar peste ea. Dupa vreo doua ore iese furnica de sub balega si zice:
-Fir-ar al dracului, m-a nimerit chiar in ochi!!!

3.  Vine iepurasul la urs.
- Nene ursule, hai la bar ca fac eu cinste.
- O, bun, se bucura ursul, hai.
Ajung ei la bar, vine barmanul. Zice iepurasul:
- Barman, o tuica pentru mine si o Cola pentru urs.
Se supara ursul, il scoate pe iepuras afara si spune:
- Asculta, iepurasule, noi sintem prieteni, da' daca-mi mai faci o faza din asta sa ma umilesti in public te bat de te las lat.
A doua zi, iar vine iepurasul la urs.
- Hai ursule la bar ca fac cinste.
Se duc, vine barmanul, zice iepurasul:
- O tuica pentru mine si doua Cola pentru urs.
Il scoate ursul pe iepuras afara si il bate de-l face praf.
A treia zi:
- Nene ursule, hai la bar ca iar fac cinste.
Merg ei iar, se aseaza la bar, vine barmanul, iepurasul:
- Barman, o tuica pentru mine si o Cola pentru urs ca daca bea doua iar se-mbata si nu mai stie ce face.


4. Intr-o zi, vine leul cu un Porsche 911 rosu, superb,decapotabil, tocmai cumparat.
Opreste in fata magazinului din padure si incepe sa strige:
- Ba! care se atinge de masina mea, e MORT!
Dupa ce pleaca leul, apare si iepurasul, vede masina si o ia, face o tura, si se intoarce cu ea prafuita, busita etc.
Iese leul, vede masina si mort de suparare o ia pe vulpe si o descoase. Afla de la ea doar ca o luase cineva cu urechile lungi.
Dispare lupul, vine iepurasul la vulpe:
- Ce i-ai spus ? Ce i-ai spus ?
- Numic, nimic-doar ca era cineva cu urechile lungi...
Iepurasul, smecher, scuipa in maini, isi da urechile pe spate si spune:
- A belit-o magarul !...

5. Intra iepurasul in bar si spune hotarat:
- Cine-i cel mai tare de-aici?
Dupa cateva secunde de liniste nedumerita se ridica leul:
- Eu!
- Vino aici langa mine! Si acum: cine-i al doilea cel mai tare de-aici?
Se ridica ursul:
- Eu!
- Vino aici langa mine!
Acestea fiind spuse, iepurasul, aflat intre leu si urs, se umfla si zice:
- Cine se pune cu noi trei?

 6.  Un om intra in curte la alt prieten. Bate la usa si iese
câinele.Se ridica in doua piciore si spune:
-Stapânul nu este acasa!
Ala, de spaima,lesina
Dupa cinci minute se scoala si-l intreaba pe câine:
-Daca esti câine nu ar trebui sa latri?
La care câinele:
-Ba da, dar nu am vrut sa te sperii...

7. Iepurele il bate pe lup la sah de fiecare data pana cand il intreba lupu':
- Ba iepuras, cum se face ca ma bati de fiecare data la sah?
-Ba lupule, eu fac o partida de sex inainte
A doua zi lupul merge in bucatarie la neasta lui si o ia pe la spate.
Atunci lupoica exclama:
-Oh,ooh iar mergi la sah iepurasule ?

8. Naste leoaica un fiu de toata frumusetea. Leul ii strange pe toti si le spune sa vina fiecare cu o bucata de carne ptr ala mic, iar daca vin cu legume, fructe sau alte tampenii o sa-i bata cu p**a pe spate.
Vine lupu' cu o halca de carne, bate laba cu leul si pleaca.
Vine si ursu', vine si vulpea tot cu niste carnitza.
Apare si iepurele cu un morcov
-Ba tampitule ce ti-am zis io ? Ia treci sa te bat cu p**a pe spate.
Dupa ce-i da cateva, iepurele incepe sa rada.Leul ii da mai tare da' iepurele rade si mai tare.
- De ce razi ba?
- Fiindca vad ca vin aricii cu mere in gura !

9. Un negru in Gara de Nord se plimba cu un papagal pe umar.
Un smecher intreaba?
- Vorbeste?
Dar papagalul raspunde:
- Abia ieri l-am primit din Africa!

10. Erau un doberman, un coker si un pekinez,la veterinar.
Dobermanul il intreaba pe coker:
-Pentru ce-ai venit aici?
-Eu musc tot:cearsaf,paturi,si cel mai rau am muscat lenjeria stapanului.Am venit pt.injectia letala.
Pekinezul:
-Eu am venit pt.ca pis tot:patul,hainele si, cel mai, rau am facut pe locul unde dorm.Si am venit pt.injectia letala.
Cokerul si pekinezul il intreaba pe doberman:
-Pt.ce-ai venit aici?
-Eu f** tot: scandura, patul si intr-o zi cand venea stapana din baie era asa de apetisanta incat am f****-o si pe ea .
Cokerul si pekinezul:
-Si, injectie letala?
-Nu, am venit sa-mi tai unghiile.

11. Doi lupi se duc sa fure oi.Ciocanitoarea ii aude si-i paraste ciobanului care se pune la panda. Seara ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard.Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii trage o bata peste bot.Pune mana la bot si se intoarce catre celalalt spunindu-i:
- Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul!!

12. Ursul si iepurasul se hotarasc intr-o zi sa se plimbe prin padure.
La marginea padurii se intalnesc cu o broscuta care le zice:
O sa va implinesc 3 dorinte fiecaruia .
Prima data zii tu ursule ce iti doresti.
-Pai imi dotesc ca toti ursii din padurea asta sa fie femele.
-Bine ursule !Iar tu iepurasule ce vrei?
-O motocicleta si o casca!
-Bine iepurasule!
-Tu ursule? care este cea de-a doua dorinta?
-Pai ca toti ursii din
padurea vecina sa fie
femele!
-Prea bine ursule!iar tu iepurasule?
-As vrea sa am o motocicleta super performanta!
-cum vrei iepurasule!Iar tu ursule?care ti-e ultima dorinta?
-As vrea ca toti ursii din lume sa fie femele!
-Dorinta ti-a fost indeplinita ursule!Iar
tu iepurasule,care iti este ultima dorinta?
Iepurasul se urca pe motocicleta iar din mers striga:
-As vrea ca ursul sa fie homosexual!!!

13. Un hotz intra intr-o casa shi incepe sa fure. Fura el cat fura, shi aude o voce:
-Iisus te priveshte!
Se uita el in jur, nu vede nimic. mai fura cat fura, shi iar aude aceeashi voce. Se uita mai bine, vede un papagal care-i zice:
-Eu sunt Moise, iar Iisus te priveshte!
-Care-i imbecilul care shi-a botezat papagalul Moise?
Iar papagalul:
- Acelashi imbecil care shi-a botezat doberman-ul Iisus.

14. Un carutas mergea cu calul pe drum; la un moment dat intalneste un crocodil.
-Stai! Daca nu, iti mananc calul.
Carutasul speriat:
-Doamne! Eu nu am mai vazut un crocodil vorbitor .
Da' calu';
-Nici eu!

15. Intr-o dimineatä, o sotie isi trezeste bärbatul ingrijorata:
-Iubitule,iubitule, trezeste-te,scârtâie un shoricel.
-Si ce vrei fä,sä mä scol sä-l ung ?

16. Capra cu 3 iezi,pleaca de acasa si la plecare le spune iezilor: nu deschideti usa nimanui pina nu va cinta cintecelul nostru si nu spune parola, care parola era "suge tita".
Dupa plecarea caprei apare lupul si bate la usa.
Iezii ii cer sa cinte cintecelul si sa spuna parola.
Lupul daca a vazut ce i se cere, s-a ascuns dupa coltul casei,gindind,las ca vine capra acasa si va cinta si cintecelul si va spune si parola, iar a doua zi va veni el si va papa iezii.
Intr-adevar soseste capra, cinta cintecelul, spune parola si intra in casa.
Lupul pleaca fericit.
capra isi intreaba iezii:
- A fost cineva la usa?
- Da mamica , dar n-a stiut nici cintecelul si nici parola si nu am deschis usa.
Bine iezii mamei, ii venim noi de hac.
A doua zi capra pleaca iar de acasa si lupul revine.
Bate la usa, i se cere cintecelul,il cinta si i se cere parola.
Lupul spune: suge tita
Iezii raspund:
- Ba sugi tu p... lupule ca a schimbat mama parola si a pus vizor la usa!

17. Intrebare: - Cum se sinucide un melc?
Raspuns: Se uita in priza.

18. Doi tipi isi plimba cainii prin parc. Unul are un Sant-Bernard iar celalalt tine in lesa o ciudatenie de caine foarte lung si de subtire cu un bot nefiresc de lung.
Asta cu "subtirelu'" il avertizeaza pe celalalt:
-Tine-ti bine cainele si ocoleste-ma la distanta!
-Hai Dom'le vrei sa zici ca ala subtire al tau imi "face" Bernardu'?
-Dom'le ai grija!
-Pariu pe 500 dolari ca al meu ti-l termina p-ala.
Pun pariul si dau drumul javrelor. Se face imediat un nor de praf si se aud numai schelalaiturile Bernardului...apoi liniste. Apare cainele subtire.
Asta cu bernardu:
-Dom'le am pierdut 500 si vreau sa ti-l cumpar, iti dau 5000 de parai.
-Mosule, stii ceva pe mine m-a costat 10000 numai operatia estetica a acestui crocodil!

19. Doi sobolani intra intr-un cinematograf se urca in cabina operatorului. Cum asta lipsea un pic, sobolanii s-au pus sa rontaie rola de film pana au dat-o gata. Dupa ce au terminat-o, unul din sobolani, satul, il intreaba pe celalalt: "Ei, ti-a placut filmul?" La care celalalt raspunde: " NU, mi-a placut mai mult cartea !"

20. De ce caraie cioara cand zboara ?
Schimba viteza !
[Read More...]


 
Return to top of page Copyright © 2012 | i-Learn2 Theme Converted into Blogger Template by Dominiq