Invata cum poti face face back-up driverelor de pe calculator. O solutie simpla si gratuita.backup_drivereRecuperati cu usurinta driverele perifericelor
Una din procedurile care ne dau batai de cap atunci cand ne formatam calculatorul este recuperarea driverelor imprimantei, scanner-ului sau altor periferice pe care le-am instalat.
Exista un software gratuit care ne vine in sprijin: este vorba de Double Driver, un soft ce ne permite sa salvam o copie a driverelor pe care le avem instalate pe computer si sa le salvam pe un CD sau un disk extern.
Lista se poate ordona in functie de numarul versiunii sau numelui producatorului. Pentru a face un backup este suficient sa selectionam driverele pe care dorim sa le salvam si sa clickam pe BACKUP. Salvati arhiva creata pe un disc extern sau pe un DVD, care va fi utilizat la momentul necesar.
Odata formatat computerul, va fi suficient sa introduceti CD-ul sau suportul pe care ati instalat driverele, sa anulati perifericele marcate cu semnul intrebarii galben si sa indicati suportul inserat de unde se vor lua driverele.
Testati si veti vedea!


Responses

0 Respones to "Invata cum poti face face back-up driverelor de pe calculator. O solutie simpla si gratuita."

Trimiteți un comentariu

 
Return to top of page Copyright © 2012 | i-Learn2 Theme Converted into Blogger Template by Dominiq