Review Crysis Warhead



Crysis Warhead logo
Sykes Warhead
Lansat in exclusivitate pentru PC pe 16 septembrie, si dezvoltat de studiourile Crytek din Budapesta, Crysis Warhead se vrea un expansion pack cu o actiune paralela la cea originala lansata cu un an in urma.
The hero
De data aceasta intram in pielea, sau mai bine zis in nanocostumul sergentului Sykes aka “Psycho” si incepem sa omoram si nord coreenii ramasi pe partea cealalta a insulei… . Daca am fost atenti la cutscene-urile din Crysis ar fi trebuit sa-l remarcam pe “Psycho”, daca nu… o sa avem timp sa-l cunoastem mai bine.
The mission
Denumirea de Warhead nu este intamplatoare, ci are legatura cu un focos nucelar care se pare ca ar fi detinut nord coreeni. Probabil furat din arsenalul de “distrugere in masa” pe care nu l-au gasit americanii in Irak…
Misiunea principala e sa capturam acel container ce contine focosul sau sa-l distrugem, dar bineinteles ca pentru o vreme uitam de asta avand pe cap grijile misiunilor marunte, intalnirilor surpriza si a situatiilor neprevazute…
Containerul cu focosul?
The action
Cum de altfel nu se putea cei de la Crysis promit ca o sa avem parte de o actiune si mai intensa in Warhead. Cei care vor sa caste gura si sa admire peisajele randate superb cu ajutorul Cryengine2 si sa nu fie deranjati de nord coreeni pot apela la cheat code-ul ai_IgnorePlayer = 1.
Avem parte de masini noi, explozii, VTOL-uri, extrateresti (puteau sa se mai lipseasca de ei), trenuri, subsoluri, apa, gheaţa (not my favourite) si nord coreeni (KPA) cat cuprinde… toate acestea cu o desfasurare nici prea prea… nici foarte foarte…daca e sa ne gandim la durata de joc.
Pentru cei care se plang de durata jocului sa nu uite ca e vorba de un expansion pack care prin definitie nu incearca sa fie mai lung decat originalul. Totusi Warhead incearca sa ofere mai mult decat un expansion pack obisnuit daca nu prin inovatii (care nu sunt…), macar prin consistenta. ( este mai mult decat cu adevarat episodul 1 din Half Life 2, care se termina cand de abia creadeam ca am intrat in actiune)
A… sa nu uitam si de partea melodramatica unde avem si cutscne-uri cu mai vechiul prieten O’neill, care ne ajuta pe parcursul misiunilor, si despre care aflam ca in trecut a picat testul de evaluare. (saracu…)
Galerie Warhead: (more to come)
Minimum, mainstream, gamer sau entushiast? (sau spune-mi cati bani ai bagat in calculator?)
Cei de la Crytek s-au gandit ca ar fi mai interesante urmatoarele denumirii: minimum in loc de low, mainstream in loc de medium, gamer in loc de high si entushiast in loc de very high.
CryEngine-ul 2 a fost “optimizat” si acum ne permite sa rulam oficial…cu setari Very High si sub DirectX 9. Dupa ce am rulat cateva benchmark-uri a aparut si inevitabil si intrebarea: “Asa… si unde e optimizarea?” Asta pentru ca frame-urile pe secunda sunt in cel mai bun caz la acelasi nivel cu cele din vechiul engine, daca nu mai rau. Cel putin timpii de incarcare a nivelelor sunt cu siguranta ceva mai lungi.
Framebuffer Crysis Warhead Benchmarking Tool
O denumire lunga pentru un program mic… e vorba de un bech tool foarte proaspat aproape identic in privinta interfetei cu mai vechiul Crysis Benchmark Tool.
FBCH
Puteti downloada programul de aici.
Cateva cuvinte despre sistemul de test… Placa video este un Radeon 4850 avand la comanda ultimele drivere Catalyst 8.8, care nu sunt prea overclocking friendly asa ca am lasat placa la frecventele stock. Mai avem un procesor E2180@3Ghz (300×100) pus pe un Asrock 4CoreTwins P35, 2GB Kingmax@1000, Windows XP SP3 si un X-Fi platinum cu Dolby Digital Live activat.
Crysis Warhead benchmark 1280x1024
Crysis Warhead benchmark


Responses

0 Respones to "Review Crysis Warhead"

Trimiteți un comentariu

 
Return to top of page Copyright © 2012 | i-Learn2 Theme Converted into Blogger Template by Dominiq