Invata cum poti viziona un film arhivat fara a fi necesara dezarhivarea acestuia



  Pentru cei care nu stiu, e posibil ca un film arhivat sa poata fi redat aproape instantaneu, fara sa fie nevoie extragerea lui. Acest lucru ajuta pe cei care nu au loc pentru a dezarhiva filmele pentru a le viziona, sau pentru cei care pur si simplu nu au rabdare.

Pentru asta exista 3 variante:

Image

1.Dziobas Rar Player - Practic o interfata grafica pentru Mplayer care ofera playback stabil si consumul de resurse redus si are ca bonus redarea filmelor din arhiva. Cei ca mine familiari cu Mplayer, se vor obisnui usor. Interfata e cam neşlefuită, are niste bug-uri si nu suporta skinuri si nici prea multe setari. Eu folosesc varianta 0.009.37, pentru ca-mi ofera posibilitatea sa scap de interfata si sa raman doar cu fereastra Mplayer. DUpa aceasta versiune se blocheaza daca incerc (Debug->kill gui).

Image

2.VideoLan (VLC) - Player foarte cunoscut, face acelasi lucru ca si Dziobas, ofera setari mai complexe, skin-uri etc.

3.RARFileSource - Daca folositi un player de care nu vreti sa va despartiti, exista varianta de a instala un codec pentru a reda filmele din arhiva. Pe site-ul respectiv gasiti installerul, si dupa ce terminati instalarea, prin orice player care se foloseste de codecurile sistemului (Bsplayer, Media Player Classic(HC, ZoomPlayer etc) vor rputea reda filmul.

Nota: Cel mai rapid mi se pare Dziobas, desi nici VLC nu e mult in urma. In schimb lui RARFileSource ii ia cateva secunde sa inceapa playback-ul insa e un pret mic de platit sa poti sa vizionezi filmul direct din arhiva.


Responses

0 Respones to "Invata cum poti viziona un film arhivat fara a fi necesara dezarhivarea acestuia"

Trimiteți un comentariu

 
Return to top of page Copyright © 2012 | i-Learn2 Theme Converted into Blogger Template by Dominiq