Invata cum poti atasa clipuri de pe YouTube melodiilor din Winamp !



Ideea este ca atunci când asculţi o melodie în Winamp să poţi vedea şi clipul ei. Pentru asta există un plugin, numit MiniTube. Când dai dublu click pe o melodie din playlist-ul de Winamp, se va deschide o fereastră în care va rula clipul video al acesteia.
Instalare
În primul rând trebuie să descarci plugin-ul de aici (sau folosind butonul de download de la sfârşitul articolului). Apoi îl instalezi ca pe orice alt program, este un fişier executabil şi nu trebuie decât să dai Next de câteva ori. El va detecta automat unde ai tu instalat Winamp-ul şi va şti unde să-şi copieze fişierele. Este recomandat să-l instalezi cu Winamp-ul închis, dacă îl ai deschis se va închide automat pe parcursul instalării.
Utilizare
În mod normal, cu acest plugin instalat, ar trebui ca fereastra cu videoclipul să apară automat când rulezi o melodie. Dacă nu este cazul, o poţi deschide aşa (în Winamp): apeşi CTRL + P pentru a deschide fereastra de opţiuni, te duci la Plugins - General Purpose şi dai dublu click pe plugin-ul San's VideoPlaylist.
Image
În partea de jos a ferestrei în care este redat clipul ai la dispoziţie câteva opţiuni. Poţi alege calitatea clipului (în funcţie de viteza conexiunii tale la Internet) şi dimensiunea ferestrei (normală sau pe tot ecranul). Tot aici poţi alege sursa pentru sunet, ţinând cont că şi clipul de pe YouTube are sunet. Poţi alege să redai clipul fără sunet sau să asculţi doar sunetul clipului de pe YouTube. De asemenea, în cazul în care nu există niciun clip pe YouTube, poţi opta fie pentru ascunderea ferestrei video, fie pentru trecerea la următoarea melodie din playlist pentru care există clip.
Image
Acest plugin realizează căutarea în funcţie de informaţiile pe care MP3-urile tale le conţin. Melodiile trebuie să aibă în tag măcar numele melodiei, dacă nu şi cel al artistului. Dacă există aceste două informaţii sunt şanse mari ca videoclip-ul să corespundă melodiei redate. În caz contrar te poţi trezi cu clipuri care nu au nicio legătură cu melodia respectivă.
De asemenea, mai există posibilitatea ca videoclip-ul selectat de plugin să nu fie cel oficial. De multe ori, pe YouTube găseşti clipuri realizate de diverşi utilizatori. Selectarea clipului se face în funcţie de popularitate (numărul de vizionări).
Deşi nu este perfect, acest plugin îi va face fericiţi pe melomanii dependenţi de Winamp care vor să aibă la discreţie clipurile video ale cântecelor preferate.
Sursa


Responses

0 Respones to "Invata cum poti atasa clipuri de pe YouTube melodiilor din Winamp !"

Trimiteți un comentariu

 
Return to top of page Copyright © 2012 | i-Learn2 Theme Converted into Blogger Template by Dominiq