iPhone-ul a implinit 4 ani



Pe 29 iunie 2007, Apple lansa prima generatie de iPhone. In ciuda pretului de 500 de dolari si a capacitatii modeste de stocare de 4 GB, entuziastii au campat langa magazinele Apple din Statele Unite, in speranta ca vor fi primii care vor intra in posesia smartphone-ului.
Doua luni mai tarziu, aceiasi fanii isi aratau nemultumirea, asistand la o reducere de pret de 100 de dolari si o expansiune a memoriei pana la 8GB. Apple a oferit drept consolare carduri cadou continand suma de 100 de dolari.
iPhone-ul a reprezentat la acea vreme o revolutie in industria telefoanelor mobile. Touchscreen-urile plate reprezinta astazi un standard pentru smartphone-uri, informermeaza Time.
Iar App Store-ul, care s-a lansat in 2008, a transformat software-ul pentru smartphone dintr-un feature optional intr-un punct de atractie principal pentru orice platforma mobile. In epoca actuala, handset-urile care nu au aplicatii nu au nicio sansa sa supravietuiasca.
iPhone-ul a zguduit din temelii si vechea garda a smartphone-urilor. Research in Motion nu a reusit sa creeze un smartphone de ultima generatie prin gama BlackBerry, iar in prezent compania pare a fi in declin.
Microsoft a fost nevoit sa se descotoroseasca de sistemul de operare Windows Mobile si sa o ia de la zero cu Windows Phone 7. WebOS si telefonul aferent Pre au esuat de asemenea in atragerea clientilor. Toate aceste evenimente au fost generate de lansarea iPhone-ului.
Iar la patru ani de la aparitia pe piata, smartphone-ul Apple inca isi pastreaza fanii, inca genereaza valuri de speculatii cu fiecare noua generatie si inca revolutioneaza in fiecare an.
La multi ani, iPhone!


Responses

0 Respones to "iPhone-ul a implinit 4 ani"

Trimiteți un comentariu

 
Return to top of page Copyright © 2012 | i-Learn2 Theme Converted into Blogger Template by Dominiq