Invata cum sa re-activezi Task Manager in cazul mesajului: "Task manager has been disable by your administrator"



Task Manager : Este o aplicatie integrata in sistemele de operare Microsoft, care ofera detalii despre performanta computerului si aplicatiile care ruleaza pe sistem, memoria si CPU consumate de fiecare proces in parte, activitatea si statusul retelei (network activity), userii logati pe sistem si serviciile windows (system services).


Bun venit pe i-Learn2.
In caz ca acest tutorial a fost preluat de catre alt site, originea articolului il puteti gasi pe acest site: http://i-learn2.blogspot.com/ 

Folosim Task Manager atunci cand o aplicatie nu mai vrea sa se inchida in mod normal, atunci cand sistemul se misca greu si dorim sa vedem ce proces consuma resurse RAM / CPU si atunci cand dorim o statistica a serviciilor.Majoritatea userilor acceseaza Task Manager, cu click-dreapta in Windows Taskbar ? > Task Manager sau cu Ctrl+Shift+Esc . Userii mai experimentati pot folosi “Run" pentru a accesa direct procesul taskmgr.exe.
Uneori se intampla sa nu mai putem deschide Task Manager prin aceste metode aratate mai sus, fie din cauza unei restricii impusa de administratorul de sistem, fie din cauza unui virus care a blocat accesul la Task Manager.

La “Run” ?> “taskmgr.exe” mesajul de eroare este: Task Manager has been disabled by your administrator. Daca dvs. sunteti administratorul, fiti convins ca un virus poate impune aceste restrictii in locul dvs.
Imagine IPB
task manager disabled by administratorTask Manager inaccesibil / disparut din Windows Taskbar. Apare in meniu dar nu puteti face click pe el ca sa-l deschideti.
Imagine IPB

Cum putem sa activam si sa accesam Task Manager.

Windows Registry Hack

1. Deschideti editorul de registrii (Run ?> regedit ?> Enter)

2. Mergeti in : [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]

3. Dublu-click pe DisableTaskMgr si setati “Value Data” = 0 . Base: Hexadecimal.
Imagine IPB

4. Task Manager este activat.

Bun venit pe i-Learn2.
In caz ca acest tutorial a fost preluat de catre alt site, originea articolului il puteti gasi pe acest site: http://i-learn2.blogspot.com/ 


Responses

0 Respones to "Invata cum sa re-activezi Task Manager in cazul mesajului: "Task manager has been disable by your administrator""

Trimiteți un comentariu

 
Return to top of page Copyright © 2012 | i-Learn2 Theme Converted into Blogger Template by Dominiq