Invata cum sa ascunzi fisiere intr-o Poza folosind cativa pasi simpli



   Revenim cu un tutorial mai serios si mai util pentru unii dintre noi. Cum ascunzi un fisier intr-o poza fara folosirea unui 3rd party software. E simplu tot ce-ti trebuie este o poza, un arhivator si Windows XP. Ca si arhivator poti folosi orice, mie imi place 7zip... e mic si al dracu.


  Bun venit pe i-Learn2.
In caz ca acest tutorial a fost preluat de catre alt site, originea articolului il puteti gasi pe acest site: http://i-learn2.blogspot.com/ 

Deci hai sa incepem. Eu am trei fisiere, "fisierul 1.xls", "fisierul 2.doc" si "fisierul 3.txt" precum si un al patrulea fisier adica poza in care vreau sa ascund fisierele. Poza se numeste "angelina_jolie_.jpg". Ele sunt puse intr-un folder "Test", in C:\.

1.Selectam fisierele pe care sa le ascundem in poza, adica respectiv "fisierul 1.xls", "fisierul 2.doc" si "fisierul 3.txt", dam click dreapta si 7zip => Add To Archive.



La fereastra care apare ii dati pur si simplu OK, asteptati sa arhiveze si, in cazul meu a aparut Test.7z



2.Stergem fisierele "fisierul 1.xls", "fisierul 2.doc" si "fisierul 3.txt", intrucat le avem in arhiva deja.

3.Acum urmeaza partea interesanta. Cum facem noi un merge[imbinare] intre poza si fisierul arhiva fara sa dea vreo eroare in momentul in care deschidem poza. Ok. Ne ducem in command prompt, adica Start -> Run -> cmd. In momentul in care deschidem command promptu ne duce in folderul default, ceva de genu "C:\Documents and Settings\Username\". Ei in cazu meu eu trebuie sa ma duc in folderul "Test" din C:\. Fac asta scriind linia de comanda "cd C:\Test"



4. Bun, acum ca suntem in folderul test deja putem incepe procesul de merge. Cum facem asta?. Printr-o simpla linie de comanda: "copy /B angelina_jolie_.jpg + Test.7z pozasecreta.jpg". Acum sa explic ce inseamna linia asta de comanda. copy - copiere, parametrul B inseamna copiere Binara, urmeaza numele pozei cu care vrem sa imbinam + fisierul care va fi imbinat cu poza iar pozasecreta.jpg este numele noului fisier in care vor fi poza si test.7z imbinate.



5.Cam asta este tot. Deschidem pozasecreta.jpg, nu e nimic suspect, se vede imaginea clar si raspicat, nu vedem fisiere xls, doc sau txt, doar o minunatie de femeie. In schimb daca dam click dreapta pe pozasecreta.jpg ->7zip->Extract Here o sa vedem ca din poza vor fi extrase "fisierul 1.xls", "fisierul 2.doc" si "fisierul 3.txt".

Bun venit pe i-Learn2.
In caz ca acest tutorial a fost preluat de catre alt site, originea articolului il puteti gasi pe acest site: http://i-learn2.blogspot.com/  


Responses

0 Respones to "Invata cum sa ascunzi fisiere intr-o Poza folosind cativa pasi simpli"

Trimiteți un comentariu

 
Return to top of page Copyright © 2012 | i-Learn2 Theme Converted into Blogger Template by Dominiq