Afla zvonuri care circula pe internet in legatura cu viitorul iPad 3



Cum iPad 2 se afla deja de rafturile magazinelor, fabrica de zvonuri a inceput sa lanseze speculatii despre specificatiile iPad 3.
Iata ce se aude pe Internet despre data de lansare, procesorul, camera si display-ul celei de-a treia generatii de tablete Apple.
Data de lansare a iPad 3
Potrivit Tech Radar, un angajat al Apple care a preferat sa ramana anonim a declarat ca iPad 2 a fost facut pe graba si ca adevarata revolutie o va reprezenta iPad 3.
Reputatul blogger John Grubber a alimentat si mai mult zvonurile, vehiculand luna septembrie a acestui an ca data de lansare pentru iPad 3.

Daca afirmatiile lui Grubber se vor adeveri, iar iPad 3 se afla pe lista lansarilor din aceasta toamna, se pare ca Apple va adopta un ciclu de lansari de sase luni pentru iPad.
Publicatia Economic Daily s-a aratat mai rezervata si a indicat o posibila lansare in trimestrul patru al acestui an.
Procesorul lui iPad 3 va fi….
Desi se vehiculeaza ca iPad 3 va avea un procesor A6, daca luam in considerare ca data de lansare luna septembrie, atunci este putin probabil ca Apple sa aiba timp sa dezvolte noua gama de chipset-uri.
O lansare in 2011 ar presupune echiparea cu acelasi procesor si aceleasi grafici prezente pe iPad 2: procesor A5 si grafica PowerVR SGX543MP2.
 
Display-ul iPad 3
Majoritatea wish list-urilor pentru iPad 3 contin ecranul de tip Retina Display. Dar oare ne va indeplini Apple aceasta dorinta? Se pare ca da. Cel putin asta pare sa indice codul iOS 5, care arata un Twitter.framework cu un icon de 1536 x 2048 pixeli.
 
iPad 3 va avea o capacitate de stocare mai mare
iPad beneficiaza de obisnuitele optiuni de stocare de 16/32/64GB, dar pe masura ce pretul memoriilor flash scade, optiunea unei capacitati de stocare de 128GB pe iPad 3 nu este exclusa.
Carcasa iPad 3 ar putea fi din fibra de carbon
Apple a angajat de curand un expert in fibra de carbon, ceea ce alimenteaza speculatiile potrivit carora iPad 3 va avea o carcasa dintre-un material usor.


Responses

0 Respones to "Afla zvonuri care circula pe internet in legatura cu viitorul iPad 3"

Trimiteți un comentariu

 
Return to top of page Copyright © 2012 | i-Learn2 Theme Converted into Blogger Template by Dominiq