O noua aplicatie pentru iPhone care iti spune daca esti sau nu frumoasa



  iPhone-ul are acum abilitatea de a-ti evalua sansele de a deveni model. Select Models, una dintre cele mai cunoscute agentii de modele din Marea Britanie a contribuit la crearea unei noi aplicatii pentru iPhone, numita Model Potential, prin care utilizatorul sau utilizatoarea isi pot determina sansele de a urma o cariera in modeling, informeaza Skin Magazine.
Aplicatia iti permite sa iti faci o fotografie a chipului, care va fi analizata de catre un sistem digital unic. Pe baza acestei analize, la care se adauga informatii precum culoarea parului si a ochilor, greutate si inaltime, programul va folosi algoritmuri complexe, prin care iti va evalua potentialul de a deveni urmatoarea Gisele Bundchen sau urmatorul David Gandy.


 Publicatia Sun a analizat prin Model Potential fotografiile unor modele celebre precum Kate Moss sau Helena Christensen, care au fost catalogate drept “frumuseti discrete”.
Programatorii afirma ca aceasta aplicatie analizeaza persoanele folosind un sistem matematic vechi de circa 2400 de ani, practicat de catre vechii greci si egipteni, numit „proportia de aur”. Potrivit acestui sistem, pentru ca un intreg impartit in parti egale sa para frumos trebuie sa existe intre partea mica si cea mare acelasi raport ca intre partea mare si intreg.


Responses

0 Respones to "O noua aplicatie pentru iPhone care iti spune daca esti sau nu frumoasa"

Trimiteți un comentariu

 
Return to top of page Copyright © 2012 | i-Learn2 Theme Converted into Blogger Template by Dominiq